Teplo Blízkosti Tvé

Teplo Blízkosti Tvé

Anotace: To je tak, když je mi s nim dobře.. :) Jen to má vždycky smutný konec.. A to takový, že vždycky odejde.

Teplo Blízkosti Tvé


Deka, která zahřeje
Na duši i na těle.
S ní se hezky usíná,
Když mé tělo přikrývá.

Hádej, o kom píšu zde.
Ano, myslím na Tebe!
Pokaždé mne uspat dokážeš,
Jen protože to Ty sám chceš.

Já prý jsem Tvůj medvídek,
Co sametově hebký je.

Miluji to teplo, které cítím,
Když já se k Tobě přitulím.
Zimy venku, té se štítím,
Proto k Tobě já se nakloním.

Nakloním se proto, abych mohla říci,
Nad čím právě přemýšlím.
Podvolím se svému chtíči,
A tak srdce mému tělu zavelí.

Už se opět těším, až tu budeš.
A zase mne zahřeješ.
Třeba se mnou taky jednou usneš,
Možná do druhého dne tu se mnou zůstaneš.
Autor Ta jiná, 06.02.2010
Přečteno 531x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, ilona, rozkap
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

u týhle básně trochu nevím, zda on nepřišel jen kvůli tomu chtíč..ten konec...asi to možná zle chápu ale...

16.12.2012 22:10:45 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí