Je mi to líto...

Je mi to líto...

Anotace: Ta strašlivá bolest...ano, ta musí být pravá.

Je mi to líto...
Jenže se stalo.
A co se jednou stane, vrátit zpět se nedá.

Je mi líto...
Možná snažila jsem se málo,
Bolet to nepřestane a já budu dál hledat.

Ale je mi to líto,
tohle není stejný jako jindy,
tentokrát jsem tomu vážně věřila.

A teď mi zbyla lítost,
taková,jako předtím nikdy...
Komu jsem to svoje srdce svěřila?

Tohle mi bude líto.
Nevím sice jak dlouho,
ale vím, že to hned tak nepřejde.

Musí mi být líto
když za vteřinu pouhou
něco,co trvalo tak dlouho,odejde.

Chci ti jen říct, že je mi to líto.
Dala jsem ti všechno...nebylo to dobře, teď už to vím.
Ale pořád cítím lásku...ještě doufám, snad jenom sním?

Ne, není to pravda říkám, oni zas, že to se v životě už stává.
A mně dochází, že nesním, já jsem vzhůru.
Ta strašlivá bolest...ano, ta musí být pravá.
Autor mosquito, 06.02.2010
Přečteno 456x
Tipy 4
Poslední tipující: Azazen, ilona, Koza
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vím jak se cítíš, moc dobře to znám... Básnička nádherná. S úctou
Azazen

23.02.2010 09:38:00 | Azazen

Já vím...Jednou určitě :)

06.02.2010 19:19:00 | mosquito

Bolest může časem přerůst ve štěstí toho, co přijde po ní. Někdy to za to stojí...

06.02.2010 19:07:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí