počáteční doufání

počáteční doufání

Anotace: ... po dlouhé době. zmatená, večerní, mám moc myšlenek, které bych chtěla vyjádřit, ale ...

Po dlouhé době
pocity známé /cizí?/
vrací se ke mně
zůstanou? zmizí?

Okolo půlnoci
spánek mi uniká
nelze mi pomoci
koukám se do ticha
(Světla aut z ulice)
(jak po zdi blikají)
(kdo teď ještě řídí?)
(a kdo z nich potají?)

V noci i ve dne
ho plnou hlavu
skutečnost bledne
ve snech si plavu
Tentokrát jinak
začít i skončit
a ne zas bezhlavě
do toho skočit!

Copak to jde?
Umíš to jinak snad?
směje se mi srdce
a zpívá, že má mě rád...
Autor GirlFromTheRain, 07.02.2010
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Bíša, angelicek, Bernadette
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jde to i jinak, musí přece mi nebudeš brat naděje:-D

07.02.2010 15:34:00 | angelicek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí