Skvěle

Skvěle

Anotace: Když člověk zná význam slova Miluji Tě, avšak lítá v tom sám...

Chtěl bych se schovat jen do tvé dlaně,
na chvíli umřít,ale v tu chvíli náhle a nečekaně.

Jak se s tím srovnáš neumím hádat,
se srdcem znáš to-poprvé,přesto po sté ho umíš i lámat.

Kláním se vzhůru k nebeským slohům,
ač to mám nerad,ty píšeš pozemským bohům.

Ty víš,je mi skvěle,

ty víš,je mi skvěle,

ty víš,co se děje...
Autor Frenky_dlouhan, 07.02.2010
Přečteno 372x
Tipy 7
Poslední tipující: kaaamiiii, zelená víla, enigman, efeeez, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí