Splněný sen

Splněný sen

Anotace: čekala až se dočkala...

Za okny sníh popadává
a já za okny sním...
kde asi můj miláček posedává,
kdypak budu s ním?

Oči svá zlehka zavírám
a jeho tvář už zřím...
on rty pomalu otvírá,
ale já nic neslyším!

Když oči mé zas otevřu,
nikde tě tu nevidím,
a tak je raděj rychle zavřu
a tvým úsměvem se sytím.

Za okny stále posněhává,
a ty tu stále nejsi,
jen dívka v pokoji polehává
a šeptá "Kde jsi?"

Zavírá opět očka svý
a propadá se do světa snů,
kde on se něžně sklání k ní
a líbá ji do vlasů.

Ten sen jak skutečný zdá se jí,
tak rychle probouzi se
a on leží tam vedle ní
a sladce usmívá se.

Jak oči nadšením jí svítí,
když vidí lásku svou,
hned do obětí se mu řítí
s vášní bezednou.

Naplněna štěstím v jeho náruči,
uz nemusí o svém princi snít,
nemusí zavírat své uplakané oči,
aby se svou láskou mohla být.

Je teď šťastná po boku jeho
a tráví s ním celé dny...
předstvuje ho jako prince svého
který splnil jí její sny...
Autor Lunation, 07.02.2010
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí