Verše pro tebe

Verše pro tebe

Anotace: Psané na polštáři...

Na polštáři od tebe,
do stropu stále koukám,
a když smutek dožene mě,
tak tu tvou si broukám.

Po chvíli však ležení,
přestane mě bavit,
rozhodnu se proto pro tě,
ze slov verše stavit.

Občas se mi podaří,
všechny s láskou píšu,
a snad ti aspoň na tváři,
vykouzlí malou jiskru.

A proto stále pro tebe,
chci verše v rýmy skládat,
a ještě víc tě milovat,
a ještě míň se hádat.
Autor Atilla, 08.02.2010
Přečteno 735x
Tipy 9
Poslední tipující: CRASH, Lina, ilona, Fog, ziriant, Romana Šamanka Ladyloba, Frosty28
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rytmus dost kulhá

12.06.2010 08:35:00 | CRASH

Jo, to je láska. Hezké.

08.02.2010 19:35:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí