Chci být tvůj...

Chci být tvůj...

Anotace: ...

Chtěl bych být tvým sluncem,
když první ranní paprsky hladí tvoji tvář.

Chtěl bych být tou sladkostí,
když se rozjímáš nad chutí čokolády.

Chtěl bych být tvou slzou štěstí,
když zapláčeš radostí.

Chtěl bych být tvou oporou,
když se ti podlomí kolena.

Chtěl bych být tvým přáním,
když vidíš padat hvězdu a přeješ si.

Chtěl bych být tvým snem,
když spíš a na tváři se ti objeví nevinný úsměv.

Chtěl bych být tvým....
Autor Homer Jay, 09.02.2010
Přečteno 421x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, efeeez, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať se ti ta přání splní.

19.04.2010 22:15:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí