Tvé oči

Tvé oči

Anotace: ....daleko a přitom blízko...

Proč jsem jen musela spatřit
záblesk tvých modrých očí?
Proč jsem se musela ztratit,
proč se vše se mnou teď točí.

Do hloubky očí tvých
byla jsem vtažena,
teď ve snech nádherných
s tebou jsem spojena.

Bojím se blíž tě znát,
nechci se topit víc,
mohl bys mi za to stát.
Jsi však vzdálen nad tisíc.

Spousty večerů mi připadalo,
že jsem ti blízko, téměř s tebou.
Pak mi ale náhle došlo -
neznáme se, neuvidíme se dobu dlouhou.

Však mé prsty se stále k fotce vracejí,
mé oči hledí do očí tvých,
nelze je zastavit, znají cestu svoji.
Kéž ty se nedozvíš o těchto zoufalstvích.
Autor Dragoniana, 10.02.2010
Přečteno 633x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Okřídlená Lištička, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí