Smuteční píseň

Smuteční píseň

Anotace: Nikdy nepochopíš, nepřijdeš, neuvidíš..

Ve slaném nálevu oči mé chřadnou,
topím se v moři z slzí mých,
na záchranu nemám naději žádnou.
Usínám v šatech smutečních.

Mé šaty bílé, jak napadlý sníh,
jak křídla andělů na černém hrobě.
Je to tak – z šatů svatebních
mám smuteční – na pohřeb sobě.

Kde tlukot srdce, kde krev má,
v mých žilách místo není.
Upadám do snu, bezduchá,
pokračuji v svém prázdném snění.

Snění, že vzpomeneš, že přijdeš sem,
u mého hrobu budeš stát,
řekneš: „Nechť prokleje mě tato zem,
za to, že jsem neuměl mít rád“.
Autor Dragoniana, 10.02.2010
Přečteno 374x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, ilona, F.i.L, Rotorx
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí