SMUTNÁ LÁSKA

SMUTNÁ LÁSKA

Anotace: Lásku bolí jak se k ní chováme.

Na každé cestě
kudy jdu
Ty stojíš
květů náruč plnou máš
lidem je rozdáváš
ač se jich bojíš

Často Tě potkávám
dívko v bílém
a oči máš
stále smutnější
že květy co rozdáváš
člověka dlouho netěší

Lásko netrap se tím
že člověk zapoměl
mít rád
pro pohodlí Blahobyt
nechává u cest
květy Tvé uvadat

Lásko netrap se tím
všichni nejsme stejní
mnozí z nás Vím
umí milovat
a květů Tvých si cení

Na cestách lidí
dál zůstaň stát
květy rozdávat nepřestaň
že Blahobyt Pohodlí
prázdnou je frází
to člověk pozná
když květy Tvé
mu schází
Autor Ryta, 11.02.2010
Přečteno 462x
Tipy 14
Poslední tipující: Elza511, Kapka, Jiří I.Zahradník, Psavec, Kars, CULIKATÁ, hostmen, Květka Š., Vlčák z hor
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezky vyjádřeno... ST

13.02.2010 09:37:00 | Kapka

pěkná...koukám nová květinka...tak taky vítám

13.02.2010 00:42:00 | Jiří I.Zahradník

Au,au-je to tak.hezká

11.02.2010 20:53:00 | CULIKATÁ

Pěkná báseňka.
A vítej na Literu.

11.02.2010 20:36:00 | Květka Š.

hezký

11.02.2010 20:27:00 | Vlčák z hor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí