Pro pošetilce

Pro pošetilce

Anotace: tak nějak mě žere Valentýn... nemůžu vidět jak to ti malí pitomci prožívají přitom se "milují až za hrob" jen na týden. ne že bych jim to nepřála jenom mě štve jak mrhají slovem milovat pro takové nic

Pošetilci!

lásku se zamilovaností
pletete si,
neznáte upřímnosti
ani sami k sobě!

Po týdnu milovat.
Po týdnu zas ne.
A já vás mám litovat?
Kde to sakra jsme?

Jak tvrdit můžete
všem kolem,
že milujete
celým svým srdcem?

Copak láska vzniká ze dne na den?
Copak přes růžové brýle vidíte?
Copak láska trvá týden?
Lidi, kde prosím vás žijete???

Nikdo z vás,
co mne chce lynčovat,
nezná ani vlas
lásky.
Běž na sobě pracovat!

Milovat není
jen, když je dobře.
Milovat je jmění,
co rozdáváš bodře.

Láska je na život.
Láska je přes smrt.
I když jsi bez bot.
I když jsi škrt.

Láska je cit
z hloubi duše
proto nemůžeteho mít!

vy sebestřední,
egoističtí,
násilní,
hloupí,
slepí
lidé!
Autor angelicek, 13.02.2010
Přečteno 320x
Tipy 7
Poslední tipující: Paulín, ilona, Nussichoco, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle mi prijde jako dilo psane hodne ze vzteku a taky je to na tom videt.. hodne ujizdi, rymy nejsou tak jak by meli byt, rytmus taktez...

20.02.2010 09:52:00 | saddova

naprosto souhlasím

14.02.2010 07:46:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí