Zakopal jsem životní lásku

Zakopal jsem životní lásku

Anotace: Miluji, přec lásky neznám.

Sbírka: Balady zástavky na znamení

Nejklidnějším místem se stala,
ta dřevěná postel se dvířky,
proč jsi si do ní lehala,
s havrany zpíváš si za křížky.

Srdce kus hlíny, prohnilé nitro,
barva se ztrácí, tváře blednou,
pod hlínou voláš dobre jitro,
jsi jen kus masa, nejsi krásou.

Místo mne s červem se miluješ,
on zlíbal ti ústa i nohy,
v posteli se mnou spát nebudeš,
už zpívat ti nebudu básnické slohy.

Končím svůj monolog nočních žalů,
půda skrz tebe vykvétá růžově,
už nechci ty hry nářků a bolů,
letím vstříc temnotě bezhlavě.
Autor Blb&Milouš, 14.02.2010
Přečteno 419x
Tipy 3
Poslední tipující: DIDADA, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí