Prý jsi...

Prý jsi...

Anotace: to se mi ale nezdá.

Sbírka: Srdeční záležitost.

Prý jsi mrcha.
Však to se mi ale vůbec nezdá
když život mezi prsty prchá
a večer vyjde první hvězda
se srdcem svým na talíři
maluješ pěkné vzpomínky.
A s pocitem jak kacíř na pranýři
píšeš své příběhy na linky.

Na linky pocitů
bílé, červené i černé.
Jsem rád, že jsi tu
vždyť úmysly máš čisté, věrné.

Za těch pár roků
za těch pár let
jen chvíli stát při tvém boku.
Krásný je svět.

Prý jsi...

já vím

krásná.
Autor Paulín, 15.02.2010
Přečteno 524x
Tipy 29
Poslední tipující: mkinka, Divoženka1, Churry, jita.1965, devcatko z jetele, Pevya, ilona, TetaKazi, Koza, toužím.jít.dál, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, líbí se mi, jak se postupně rozněžňuje. ST!

19.02.2010 21:07:00 | Pevya

Krásné vyznání...pocitů poznání...

16.02.2010 15:41:00 | toužím.jít.dál

O co tvrdší začátek, o to něžnější konec, ona to pochopí

15.02.2010 15:11:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí