Slepá láska

Slepá láska

Anotace: O lásce, která je jednostranná.

Já tobě darovala bych celičký svět.
Louky plné barevných krás,
lesy plné čistoty a ticha.
Celé nebe k tvým nohám donesla bych,
se vším ptactvem a mraky,
i pozdní letní slunce,
hrající všemi barvami.

Pro tebe já udělám cokoliv.
Mé srdce je tvé navěky.
Tobě schovám i celé tělo své.
Krásy celého světa donesu ti svou láskou,
výměnou za jednu prostou chvíli s tebou.

Má láska je tak živoucí, avšak pro tebe mrtva.
Mé tělo tak čisté a nedotčené, pro tebe ničím.
Já celá srším touhou po tobě, pro tebe jsem vzduchem.

Svou smrt ti mohu dát,
mou nepřítomnost nikdy nepocítíš.
Jsi slepý a tvá duše němá.
Lékem na tvé nemoci jsem pouze já.
Nikdy se nevyléčíš,
nikdy si mne nevšimneš.

Zůstaneš navždy slepý a navždy němý.

Krásy, jenž jsme mohli mít zůstanou navždy uzamčeny kdesi v mém mládí.
Autor motýlek_, 16.02.2010
Přečteno 414x
Tipy 5
Poslední tipující: Vlk v rouše, PPetrushka, kaaamiiii
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvostné

22.10.2018 12:57:18 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Zajímavá, líbí se mi :)

16.02.2010 12:32:00 | PPetrushka

Děkuji..:)

16.02.2010 10:29:00 | motýlek_

první sloka a poslední verš druhé jsou nejhezčí.. stačila by mi takhle zkrácená verze, té bych dala ST... ae i tak, moc hezké :)

16.02.2010 10:26:00 | kaaamiiii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí