Slepá nevinnost

Slepá nevinnost

Anotace: Ona nechce, aby ji on získal. Chce si totiž jen pohrát s jejími city. Nakonec mu děvče stejně podlehne.

Neumím definovat svá slova
a neznám jména svýh pocitů.
Nechápu ani bolest ve svém srdci
a nevnímám svět kolem sebe.

Nedokážu nic, když jsi tu ty.

Moje mysl je jinde a srdce jen s tebou.
Chvění celého těla je tvým činem.
Omámíš mne zvláštními kouzly
a neznáš následků.

Mé srdce je k nezastavení a tak hlasité.
Touha po tobě zvýšená každým pohybem.
Tvá mysl není čistá, chce si je zahrávat.
S falešným úsměvem čaruješ kolem sebe
a oběť tvá jsem pouze já.

Duše, jenž sis přivlastnil,
ti nikdy neodpustí.
Jsi mocný a já bezbranná.
Tvé oči jiskří a srší touhou,
avšak mé jsou plaché a plné strachu.
Tvá moc mne spoutává,
ale má mysl je nedobytná
a srdce po tobě přímo touží.

Nechávám se unést tvou vášní.
Cítím hořkost smutného konce.
Autor motýlek_, 16.02.2010
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: Vlk v rouše, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neskutecneee

22.10.2018 12:55:34 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí