Láska do půl pasu

Láska do půl pasu

Anotace: Pro koho, tak pro koho dnes tvoje srdce bije?

Pro koho, tak pro koho
dnes tvoje srdce bije?
S mým nožem v zádech
teď ještě hůř se žije.

Dva kroky mezi světy
a láska do půl pasu,
pět prstů oněmělých
šlo spáti do tvých vlasů.

Teď lásce splácím pokušení
tvojí krví modrou,
čas můj se brání zapomnění,
tak aspoň tobě dobrou..

H
Autor Dreamer, 16.02.2010
Přečteno 341x
Tipy 9
Poslední tipující: Neriah, Špáďa, Divoženka1, Elisha, Eru Alonnar, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Esté za srozumitelnost slovních obratů, lehkost a ležérnost - za mě skvělá..

09.04.2010 20:32:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí