Přál bych si Tě mít u sebe

Přál bych si Tě mít u sebe

Anotace: ...

Přál bych si Tě mít u sebe
zas cítit,že žiju
proč nemáme zlatou rybu
doma v akváriu?

Nakrmit ji,pak poprosit
o mý druhý přání
cítit na svý tváři znova
dotyky Tvých dlaní

Do třetice všechno dobrý
nechci už dál strádat
ať zařídí,abys řekla
že mě máš zas ráda
Autor kofka, 17.02.2010
Přečteno 545x
Tipy 10
Poslední tipující: Gamy, drsnosrstej kokršpaněl, ilona, Niky88, Nomad, ziriant, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ho slyšíš přes tu vodu?
nevyslyšet:
chyba!

ach...
neztrať lásku bez důvodu!
-
řekla by ti ryba

kouzelné

06.03.2010 23:47:00 | drsnosrstej kokršpaněl

hezky...

21.02.2010 23:04:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí