S láskou

S láskou

Anotace: i bez lásky...

Nahá tu stojím a
chci Tvé tělo...
Něčeho se strašně bojím
že už to všechno vlastně
bylo.

S láskou i bez lásky
Mám na rtech dvě
vrásky...jen pro Tebe.

Horký čaj, co právě držím
hřeje mé dlaně jako nikdy
předtím.

Víš na co teď myslím?

Že dálka není cesta k srdci
Že my dva jsme jako bezdomovci
Že co řekneš,to já cítím
Že jak se směješ, mně to chybí

Tak dopíjím kapku touhy
lžička od medu,to je vlastně
hloupý.

Se ti vzdálit a jít
někam pryč,nevím kdo z nás má
od všeho vůbec klíč.

Zamkneme bránu od našich hříchů
Ty budeš čert a Já anděl smíchu
Pak zboříme celé nebe Láskou
a Já budu oddanou Tvojí kráskou...
Autor Kett, 18.02.2010
Přečteno 572x
Tipy 23
Poslední tipující: betmen71, Giginka, zelená víla, Psavec, Mbonita, hašlerka, CULIKATÁ, Doradan, labuť, Niky88, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

líbí moc..ST!

18.02.2010 19:57:00 | hašlerka

hezky napsané ST

18.02.2010 11:47:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí