nenavidím

nenavidím

Anotace: .....

Nenávidím jak se směješ ,
když bubáka v prostěradle dělám.
Nenávidím jak sladce koukáš ,
když si se sexem spokojená.

Nenávidím tě jak smutně koukáš,
když lásku ti najevo nedám.
Nenávidím společný chvíle v sexu,
v autě, na koleji, u krbu , chybí už jen dovolená.

Nenávidím když máš radost,
třeba z toho jak jsem byl na tvých závodech.
Nenávidím tvou spokojenost,
když jíš tabulku čokolády.

Nenávidím tvou chuť na sex,
jako to třeba bylo v bazénech.
Nenávidím tvé krásné tělo,
a už vůbec tvé krásné nálady.

Nenávidím tvé krásné oči,
ivůni tvých vlásků.
Nenávidím tvůj nádherný hlas,
ikdyž mluvíš jako anděl.

Nenávidím tvou radost,
když vyznáváš mi lásku.
A ze všeho nejvíc nenávidím sebe,
že tě neumím ani trochu nenávidět.
Autor stava11, 18.02.2010
Přečteno 382x
Tipy 5
Poslední tipující: Davael, Petite Francaise
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a proc ne za styl ?? na prvni pohled rym nejde videt ale rymuje se to po slokach kdyz se zakoukate tak si vsimnete ... ale diky

18.02.2010 16:24:00 | stava11

ST! ani tak ne za styl ale za uprimnost a ochotu podelit se s nekym o -takovou- situaci..

18.02.2010 15:37:00 | Petite Francaise

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí