Popis

Popis

Anotace: Opět v průšvihu, našel jsem tu pravou, ale není na dosah.

Oči tvé jsou jak maják v noci
pro ztroskotaného námořníka
září v dáli hrdě oznamujíc
budeš žít, toď nezapomenutelný pohled

tvé rty jsou rozkvetlé jako květ
rudé jak růže, sladké jak med
já vím jaké jsou, chci je mít
hned teď a nebo už nikdy

tvůj úsměv září, předčí vše
je úsměvem mého ztraceného anděla
řekne tisíce slov nebo jen jediné
je to snad tajemná magie?

tvé vlasy žhnouce září
i noční oheň zahambí
vítr je unáší do mých snů
hladí lehce mou tvář

to vše vidím v tobě
jsi tak blízko i tak daleko
zrdcadlíš vše co hledám
natáhnu ruku a tvůj obraz mizí
Autor MRF, 18.02.2010
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí