KONEC

KONEC

Anotace: bolest

Odcházím, snažím se najít sama sebe
Nevím co dělat mám vy mysli mám jen tebe
Nohy mne nesou ani nevím kam
Někdy mi přijde že už snad nedýchám
Toulám se přírodou toulám se tmou
Nemohu udržet myšlenku jedinou
Jakoby tajemný hlas někam mne volal
Hlas kterému by nikdo neodolal
Je to hlas lásky či utrpení
Nebo hlas, jenž uvede mne v zapomnění
V zapomně ní na Tvůj úsměv na Tvé oči
Které vidím ve dne v noci
Snažím se zapomenout myšlenky vymazat
Mému srdce však nejde to teď přikázat
Slzy padají po mých tvářích
Nad hlavou úplněk mi září
Úzkost svírá mojí hruď
Zoufalá jsem buď jak buď
Nevím co dělat rvu si svoje vlasy
V hlavě pořád slyším cizí hlasy
Co teď? Co dělat mám?
Nejde mi říct: tohle rozdýchám
Z dáli blíží se ke mě jistá světla
Snad auto co pomůže mi z tohoto světa
Blíží se blíží vím co mám udělat
V prostřed silnice ruce rozpřahujíc
Oči do nebe jen upírat
Letím vstříc andělům bolest ukončujíc...
Autor Veronika Sofie, 19.02.2010
Přečteno 399x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Gudula, Romana Šamanka Ladyloba, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neříkám, že já bych to takhle řešila, jen jsem psala... :) ale díky...

20.02.2010 13:27:00 | Veronika Sofie

imho - tohle není řešení ..

19.02.2010 11:47:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Smutná, ale hezká

19.02.2010 11:37:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí