Láska moje

Láska moje

Anotace: Pro Tebe lásko

Když dívám se na Tebe,
srdíčko mi buší,
jen pohled mě vynáší do nebe,
úsměv Ti lásko má moc sluší.

Jsem šťasná velice,
lásky plné srdce,
ve svitu měsíce,
miluji jen Tebe.
Autor Zamillka, 19.02.2010
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí