Prorůstáš mě

Prorůstáš mě

Anotace: on : já = my

Nacházím se v oblasti neprozkoumaných věd,
tam kam lidé nevstoupili,
tam kde je čirý led.

Posunem hranice nekonečna
jen já a ty,
budeme jak kružnice a tečna,
budeme oba nahatý.

Moje mysl je tvoje
Neznám pravidla a řád
My králové ze světa hnoje
budeme na hoře stát.
...a všem se vysmívat
Autor Striga, 20.02.2010
Přečteno 502x
Tipy 4
Poslední tipující: Vlk v rouše, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí