Blik

Blik

Anotace: Trochu futuristické popsání aktuálních pocitů. Vychrleno naráz, bez rozmyslu, bez úprav.

Vrať čas…
3, 2, 1, teď!
Běžíme dopředu,
neotáčej se.
Hlava osciluje v nekonečnosti černého tělesa.

Malichernost, domýšlivost, naivita, mísí se
a dopadá na mé sny,
jako bomba na Hirošimu.
S jedinou obětí…

Výbuch citů, dým emocí, vřídlo naděje.
Já a moje fantazie,
co se rozhořela jak svíčka bez kyslíku.
A stejně rychle pak…
Zhasla.
Autor T., 20.02.2010
Přečteno 339x
Tipy 10
Poslední tipující: Koza, Mraveneček, Ejí, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Zpátky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí