Budování citu

Budování citu

Anotace: O lásce z jiného pohledu.

Přibližuješ se jak buldozér ,
však stejně míjíš mě.
Jsi jako implantát,
s kterým se tělo nesžilo,
A jeho silikon stéká se s krví mou.

V tom polymeru bez duše,
peru se s tím bláznem,
který vše vsadil na jednu kartu.
Na tu tvou.

I když ví, že láska je mrcha,
co skočí ti za krk,
kousne přímo do srdce,
polkne tě a …
Svědí, štípe, škrábe.
A pustí se?
Až sama bude chtít.
Autor T., 20.02.2010
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí