one look

one look

Anotace: ...

Dvě rozdílné bytosti,
z dvou odlišných světů.
ta prvá známá dravostí
ta druhá neublížila by květu.
Na první pohled zdálo by se,
že prvé setkání v poslední se promění,
co když však zákony mýlily se ,
co když touha po krvi v náklonost se změní.
Když konečně spatří ji,
dravec zastaví se v čase,
nedokáže představit si ,že tu krásu zabíjí,
po čem touží uvidět jí zase.
Temným křovím tichounce se plíží,
fascinován ladností jejího těla,
s úctou k paní svého srdce vzhlíží,
všech pět smyslů jeho svým půvabem oněmněla.
Když konečně dravec odváží se,
tváří v tvář,jen pár kroků od sebe stojí,
srdce jeho plesá když zjistí že i ona nebojí se,
mocné pouto lásky teď jí a jeho pojí.
Jen pár vtěřin jim stačilo se zamilovat,
a pak spočala mu v náručí,
v ten moment cítill že jí musí ochraňovat,
v ten moment věděla že jen u něj bude v bezpečí.
Nikdy se nemá říkát nikdy,
už roky se to mezi lidmi traduje,
avšak pravdivým stalo se to v den,
odkdy i jehňátko svého lva miluje.
Autor klarinecka_, 21.02.2010
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí