Já vím

Já vím

Anotace: Lyrika/ ze sbírky Adam mne má rád

Sbírka: Adam mne má rád

Ráno už sníh napadl na střechy domů
hřeji se ve své teplé posteli,
ještě, že dnes máme zas neděli,
snad můžu žít chvíli bez šílených shonů.

Hudba z rádia mne pohladí na duši,
poslouchám ráda tiché tóny,
pro hudbu cítím vřelé sklony,
jen ať mne nikdo dnes z klidu neruší.

Já vím, že čeká toužebně na mé dopisy.
Verše mi posílá každý všední den.
A také obrázky se žlutými narcisy.

Veršovat neumím, tak takticky mlčím.
Raději sním si o tobě svůj sen.
Před přívalem slov se ustrašeně krčím.
Autor Maura, 21.02.2010
Přečteno 448x
Tipy 26
Poslední tipující: Javavia, symphonicsoul, labuť, modrá..., Psavec, Bíša, Elza511, CULIKATÁ, Zasr. romantik, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké ST

22.02.2010 10:50:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí