Bezmocnost

Bezmocnost

Anotace: Nemá to sice úvod. Ten se totiž nepovedl dle mých představ... Ale jednou ho předělám a zveřejním ;). Je to vyjádření zoufalství z rozchodu. Ikdyž jsem nepsala o sobě ani o někom mě blízkém... Prostě jsem psala.

Neschopna citu, neschopna lásky,
neschopna polaskat tvé krásné vlásky,
neschopna pohladit tvou hladkou tvář.
Neschopna poslouchat zoufalý pláč,
když prosíš mě v zoufalství
(vzlyky tě dusí).
Někdo tvou duši ven pustit však musí.
Neschopna slova, když vidím tě umírat,
má lásko, odpusť mi, nemohu popírat,
že jsi byl jediný, kdo uměl mě rozesmát...
Lásko, už jdu - ne nesmíš se smrti bát.
Autor annuska, 23.02.2010
Přečteno 359x
Tipy 10
Poslední tipující: Beznadějná, JohnyD., betmen71, Bíša, ilona, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí