pro tebe nepláču

pro tebe nepláču

Anotace: Kdyby jste věděly co chudák ta vrba

ranila jsi mé city
větev pod námi praskla
milovala jsi mě i ty?
víš ty vůbec
co je to láska?

opřený u té staré vrby
mezi zuby stéblo trávy
přesto že mě vztah chybí
žít bez tebe mě baví

vítr do vlasů mi fouká
až padá listí ze stromů
byla jsi skvělá holka
ale teď jdi už domů.

ta vrba o nás povídat může
jak řádili jsme tu v jetelu
dříve jsi byla pro mě růže
nyní tě přirovnávám k plevelu
Autor Barci, 24.02.2010
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí