Mé jaro duše

Mé jaro duše

Anotace: ...cosi krásného uvnitř...

Mé jaro duše

Ó, ty večery prvního jara
Komu jsem šáteček svůj kdysi dala?
Ó, dlouhé půlnoci bez konců hvězd
Kam dál má hvězdo se dáti mám vést?

Šepote z lásky vstaň…
Dojdi mých břehů…
Ať zase se poštěstí
A najdu něhu…

Ó, lásko má hluboká, daleká…
Má hvězdo, sněženko tajemných dní
Své srdce ti dávám vstříc
K něze ho ponoukám…
Zas přines mi rozbřesky
Na moji líc…

Přijď ke mně mé jaro… duše.

***
Autor Isobel, 25.02.2010
Přečteno 510x
Tipy 22
Poslední tipující: Gabrielle, Holis, Chašmodský, Mácha, Mbonita, Neldor, Denael, sýc, Bíša, Actafool, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jaro tu už je
duši zahřeje..

ST

02.03.2010 20:58:00 | Mbonita

krásné, mluví mi to z duše

27.02.2010 18:18:00 | sýc

taky jsem si moc "pochutnal";-) ST

25.02.2010 22:46:00 | Actafool

Velice půvabné:)Tleskám a děkuji:)Ilona

25.02.2010 21:45:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí