Jsi...

Jsi...

Anotace: všechno v mém světě

Jsi mým snem a denním světlem,
někdy vánkem, občas větrem,

jsi mým chtíčem i mou touhou,
jsi pohlazení rukou pouhou,

jsi jarní déšť, který mám tak ráda,
jsi drbátkem na má zada:-)

jsi můj hřeben který tahá,
jsi má deka když jsem nahá,

jsi má opora a moje láska,
jsi na tváři má nejmilejsi vráska,

jsi muj princ a jsi můj hřích,
miluji tvůj suchý smích:-)

jsi mí písnemko v krátké větě,
jsi nejcennejší na tomto světě!

Lásko má já miluju tě!
Autor Gamy, 25.02.2010
Přečteno 718x
Tipy 6
Poslední tipující: Tomáš Martínek 1982, grázlík, ilona, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tip.

26.02.2010 15:39:00 | Bíša

To je dobře,ať to vydrží

26.02.2010 09:35:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí