Bez Tebe nejsem...

Bez Tebe nejsem...

Anotace: nic...

Ty se ptáš, co očekávám
a co Ti za to potom dávám.
Já nechci toho víc,
jen Ti zpívat z plných plic,
cítit vůni slunečnic,
dostat růži plnou mšic
a Ty říkáš,
že mi nedáš nic.

Prozraď mi,
jak dokážeš beze mě žít.
Cožpak Ty mě nechceš mít?
Já bez Tebe nedýchám,
bez Tebe jen usychám.
Za Tebou rychle spěchám,
a bez ustání vzdychám,
zkrátka uvadám.
Autor A'tuin, 26.02.2010
Přečteno 658x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, ilona, pamp_elka, Denael, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vše má býti vzájemné...

20.04.2010 23:49:00 | Bíša

láska umí brát i dávat...

28.02.2010 10:08:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí