zabíjíš mě

zabíjíš mě

Anotace: ....

O poslední polibek zažádám
a zaprosím,obejmi mě
a pak odejdu dřív
než v žalu utopíš mě

než utrápíš mě k smrti
než v očích uvidíš slzy
než ucítím jak mě tvá láska drtí
pak už bude pozdě říci jak moc tě to mrzí
Autor Snilek.holka, 26.02.2010
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: PPetrushka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná a silná báseň.

26.02.2010 21:30:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí