O ní

O ní

Anotace: ...zase jsem vybíral, až jsem přebral...

proč tak dobře je mi u tebe
když spolu nemáme být
proč rozbíhá se mi mráz po těle
když vidím tvojí kůže třpyt

proč jsme si tak podobní
když jsme každý jiný
proč jsem tolik paranoidní
když chtít tě můžou i jiní

já už chci bejt taky šťastnej
pač ty jsi prostě člověk úžasnej...
Autor Henry Chinaski, 27.02.2010
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí