Ze stínu s úsměvem

Ze stínu s úsměvem

Anotace: i když jen jemným.. divná, šťastná..

Naslouchám opatrně
Tvým polibkům
křičícím mé jméno do noci
cítím Tvé teplo
na mé hrudi
dávám volnost každé emoci.

Šeptám Ti potichu
dvě vzácná slova
těžce se probíjí na jazyk
vracíš mi je bezeslov
zas a znova
na srdce přikládáš obvazy.

Dávám světu
svůj zastřený úsměv
prodaný jen za pár pohledů
držím v srdci
boj a víru
nás dva z bolesti vyvedu.
Autor Larey, 28.02.2010
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí