První láska

První láska

Anotace: Každý má právo na lásku :)

Hraje si pěkně na písku,
když slyší ji volat Matýsku
Vychovatelka s prsy bohyně kouká se jeho směrem
On těší se, až ho zahřeje svým mladým tělem

Místo aby stavěl hrady,
z písku tvoří její vnady
Ona nožku přes nožku,s níž ladně pohupuje
Šibalsky po ní ten capart pokukuje

Tajně sní o jejím klíně
Rejdí při tom rukou v hlíně
Čím to,že jeho náhradní maminka
Má tak dokonalá stehýnka?

V tom přijde k němu a zašeptá, že je čas domů jít
On z jejího dekoltu raději chtěl by pít...
Za ruku chytne ji,pyšně se natřásá,
když na něj se usměje,
s ním zem se otřásá
Při cestě smyslně kroutí svým pevným zadečkem
Jak moc přál by si nebýt malým chlapečkem

Je čas se rozloučit
Na tvář ho políbí
On nechce se od ní odloučit
Ta myšlenka se mu nelíbí
Se slzami v očích sbohem davá
Už těší se na zítřek,když z okna jí mává
Autor Serja, 28.02.2010
Přečteno 350x
Tipy 9
Poslední tipující: Mraveneček, ilona, Koza, mexx, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí