Pokaždé

Pokaždé

Anotace: :)

Pokaždé, když Tvé oči,
zasněně dotknou se hvězd,
svět jakoby přestal se točit,
a voda přestala téct.

Pokaždé, když Tvé rty,
v jemné symfonii úsměv zahrají,
snažím se zachytit slůvka,
která tak tajemně šeptají.

Pokaždé, když v Tvém objetí,
usnu a sny ke mně přiletí,
říkám si, jaké štěstí mám,
protože s Tebou, mohu až ke hvězdám.

Pokaždé..
To slovo tak krásně zní,
Přála bych si Tě vídat POKAŽDÉ!
Až do konce svých dní...
Autor Dameira, 28.02.2010
Přečteno 379x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, JakubS8, Zasr. romantik, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kurňa proč jen neumim básnit...:D
Jsi skvělá. Asi si tě dám do oblíbenejch ;)

15.09.2010 17:29:00 | Corsica

Pokaždé, když někdo si říká o komentáře,
se oklepu a dávám jen tipy,
nech to na nás, zda dáme či nedáme,
ale tvoje dílko se mi líbí!
ST

28.02.2010 20:24:00 | Zasr. romantik

Líbí

28.02.2010 19:47:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí