Ostří citu

Ostří citu

Anotace: své oblíbené autorce...

stůj
a snad jen proto
aby srdce z pavučin
na bílých plátnech boardů
stačilo tepat v rytmu písně
Friday´s dust
aby se čas
zamknul na tři západy
v krabičce od sirek
protože až dohoří
tvá cigareta
rozhodneš se odejít
Autor Art Brasi, 04.11.2004
Přečteno 974x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí