Chci tě mít

Chci tě mít

Anotace: napořád

Zavři oči své a ruku mi dej,
chvilku mi teď naslouchej

Já chtěl bych ti říct, vše co vím
Proč po nocích nespím a pořád jen bdím

Chci být tvůj tep i dech
líbat tvou tvář a hladit tě ve vlasech

Být větrem i sluncem co se tě dotýká,
vodou, která ti po zádech odtéká

Smít touhu tvou a darovat mou
za jasného dne i obklopen tmou

Být polibky, kterými ústa tvá otvírám,
první myšlenkou, co ráno tě probírám

Být vzduchem a obklopit tě celou
milovat tě neskutečnou měrou

V tvých očích odrazem
V myšlenkách obrazem

....a zůstat nezrazen.
Autor JakubS8, 02.03.2010
Přečteno 677x
Tipy 10
Poslední tipující: Javavia, L. Šebestián Borský, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, CULIKATÁ, Kett, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

jen jeden rým se mi nelíbí. na konci být nezrazen? ST

03.03.2010 10:32:00 | L. Šebestián Borský

To je moc hezké:-).Přání většiny lidí...

02.03.2010 12:46:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí