Noc s králem

Noc s králem

Anotace: Ludvík Král Slunce nebo Jindřich Tudorovský byli známý jako velcí obdivovatelé a milovníci krásných žen, jak ale muselo být muži, kterému vzali dámu jeho srdce do královského lože...

Já tady a ty zase tam,
kdo za to může,
náš umíněný král nebo ten zatracený bál?

Byla jsi nejkrásnější dáma v sále
a já hned věděl,
že máme namále.

Náš král má rád
společnost krásných žen,
však střídá je každou noc
a také každý den.

Já nejsem tím poctěn,
ale nemůžu se s králem bít,
tak čekám a víno hrdlem nechám lít.

Bud´ statečná,
má lásko a ženo mého srdce,
je mi moc úzko a také velmi trpce.

Prožij noc s králem
a zase zpátky ke mě se vrat´,
jen se mi v paláci navždy neztrat´.
Autor BARBYE, 02.03.2010
Přečteno 433x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, CRASH, Bíša, modrá..., Skalsky Pavel, Květka Š., Emma Kulíková, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé

03.03.2010 06:07:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí