Jak bolestně..

Jak bolestně..

Anotace: ...

Jak bolestně skomírající srdce po lásce touží,
jak bolestně tím nutkáním toužit své srdce souží,
chvěje se chvějivým třepotem křídel motýlích,
letoucí s nimi pryč, odlétá, toužící po chvílích..

Kdy žízeň po lásce bude něžným dechem zahnána,
kdy romantická melodie v srdci bude tiše zahrána,
kdy tmy se nebude bát a bude dýchat krásu hvězd,
kdy nebude dívat se očima, ale citem nechá se vést..

Odlétá, smutně mává světu snů a přání,
slibem nenaplněným zabila něžné hřání,
odlétá a s tichou prosbou v pohledech očí znavených,
toužila jen po klidu, po ranách na srdci spravených..

Teď odlétá s ranami hlubšími a sténá smutkem,
chyby, kterých se bála, stávají se skutkem,
odlétá, snaží se zoufale uprchnout,
ale nedokáže to, nemůže se nadechnout..

Jak bolestně skomírající srdce po lásce touží,
jak bolestně tím nutkáním toužit své srdce souží,
chvěje se chějivým třepotem křídel motýlích,
znavená, ale zůstává..toužící po chvílích..
Autor verrinnka, 03.03.2010
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí