Polibek

Polibek

Anotace: Nejsmutnější políbení, potom vše se rychle mění..

Polibek na rozloučenou
to otřese každou ženou,
někdy je však lepší dát sbohem
než se schovávat za každým rohem.

Bylo to krásné,
ale je čas jít dál,
přestože chvíle s tebou
by záviděl i král.

Neplač a nesmutni,
buď stále stejná,
věř, že se líbí u žen,
když je milá a věrná.

Polibek na rozloučenou
to se také cení,
za nějaký čas
se i na tohle Tvůj pohled změní..
Autor BARBYE, 04.03.2010
Přečteno 394x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., Juraj Hrom, Bíša, Mallerick, Psavec, Ejí, labuť, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý na všecko musí příjít sám... jen, že někdy je tak trochu pozdě...

07.03.2010 18:57:00 | NikitaNikaT.

Moudrá slova...

04.03.2010 13:14:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí