Jablko z rajské zahrady

Jablko z rajské zahrady

Anotace: poznání

Okusila jsem jablko z rajské zahrady,
Mučí mě ta touha chutnat ho znovu a znovu.
Cítit jeho vášnivý parfém,
Toužím po něm, jen tak si moct přivonět.

Občas se na chvilku objeví,
Můžu ho spatřit jen na okamžik,
Pokouším se ho lapit ,
Toužím po věčnosti s ním.

Pak se najednou ztratí,
A já tam stojí sama,
V holé pustině se ztrácím.
Slzy mi tečou po tvářích,
Toužím umřít v nekonečné samotě.

Jsem sama bez slunce bez srdce,
Svět pohlcuje Temnota,
Najde se světlo, které mě zachrání?
Ucítím ještě tu opojnou vůni?
Ochutnám jablko poznání?
Autor KocourekHK, 04.03.2010
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Verena, Elza511, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí