Uběhlo pár dnů ...

Uběhlo pár dnů ...

Anotace: Lyrika/ze sbírky Adam mne má rád

Snívá se mi o jaru za zimních časů,
o slunci, když je temná noc,
o lásce, jež nad ním má moc,
já toužím žít pro život a jeho krásu.

Jsou to jen sny, ženám je snít dovoleno,
až začnou trpět, aby snily,
až začnou zoufat, aby žily,
a děkovaly za každé dobré ráno.

Už uběhlo pět dní, co jsi nezavolal,
ani mi nepíšeš dopisy.
Můžeš říct: "Nic jsem ti nesliboval.
Zvláště ne ty žluté narcisy".

Neprosím se o nic, však se mi zdá,
sama-li zůstanu, budu svá.
Jen abys, Adame, nelitoval!
Autor Maura, 04.03.2010
Přečteno 416x
Tipy 19
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Mbonita, Taog, CULIKATÁ, enigman, Psavec, ilona, Květka Š., Bíša, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí