Bejvalý lásky

Bejvalý lásky

Anotace: .

představuju si
jak na to skočíme
jak za starejch časů

a protože toho o sobě
víme tolik
nebudem si nic slibovat
nic si namlouvat

a pak se teda potkáme
a kecáme
chvilku
aspoň se mi to tak zdá

a pak už není víc
co si říct
potichu se rozejdem

a mě napadne
že mi to vlastně stačí
že šukání by mělo
zůstat velkým neznámým

že šukání není
hraním na jistotu
Autor Tecka 2, 05.03.2010
Přečteno 264x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Bíša, Lady Carmila- Políbená mlhou.., WAYWARD, betmen71
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo, ale je to příjemný.

05.03.2010 23:50:00 | Psavec

při slově šukání jsem se rozesmála....dekadentní něha to ti řeknu

05.03.2010 22:53:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

ST a tečka

05.03.2010 18:20:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí