Už nepláče

Už nepláče

Anotace: ..!..(-.-)..!.. http://www.youtube.com/watch?v=aRrzpHpwkm0&feature=fvw

Viděl naději, kde není
miloval Tě k zbláznění
dnes nalezl smíření
- přestal Tě nenávidět
- bolest je pryč
- přestal Tě milovat
Můžeme mu závidět
skrotil svůj chtíč
začal zase malovat - svět pro sebe, v barvách pestrých
- slzu do nebe, poslal za tebe
- poslední myšlenku lásce dal
Usíná, už navždy.
Přece jen ten život za to stál.
Autor Nomad, 05.03.2010
Přečteno 343x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Zorenka Ježková, ilona, Špáďa, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí