Láska není past

Láska není past

Anotace: Lyrika/Adam mne má rád

Co krásných iluzí jsem nikdy nepohřbila
a co krásných nálad jsem poznala,
když jsem se do kraje snů dívala,
a všemi koutky srdce jsem se proplížila.

To je ten důvod, proč tě mohu milovat,
a proč věřím, že jsi ten pravý,
a také v to, že náš cit je zdravý,
my dva si nenecháme nikdy diktovat,

jak správně spolu chodit a kdy spolu spát,
co všechno nám moudří radí,
jak se líbat a že si máme zatloukat,
někdo-li s jiným kdy randí.

Věřím, že pravá láska není past,
do které vejdeš jako kořist.
Kterou je nutné na druhé klást.
Autor Maura, 06.03.2010
Přečteno 396x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Elza511, Bíša, Psavec, Květka Š., CRASH, hašlerka, labuť, CULIKATÁ, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To ano

06.03.2010 17:22:00 | Maura

Láska není past, ale dovede držet pevně.

06.03.2010 12:05:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí