Tajuplný ostrov

Tajuplný ostrov

Anotace: Kdo ví...

Snad někde najdem místo...čas
možná někde blízko...v nás
kde budem jenom já a ty
jak balón Julese Verna, na pustý ostrov zavátý

Nahá v písku, v tichu rán
budu Tvým tělem přikován

V poledním stínu skalních stěn
pak Tvými ústy umlčen

Večer, oděná v závoji z kokosových dýmů
se pomalu prolíbám až k Tvému klínu

Nebudem cítit žádnou vinu

Snad někde najdem místo...čas
kde dáš mi ochutnat doušek, ze svých krás
Autor 68man, 06.03.2010
Přečteno 355x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Elza511, betmen71, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tajuplné a hezké ST

07.03.2010 16:38:00 | xoxoxo

Moc se mi líbí to snění...ST

06.03.2010 19:51:00 | Elza511

Jules Verne trochu jinak... :o)

06.03.2010 11:27:00 | labuť

Pěkně rozpálená po ránu:-).Hezká

06.03.2010 11:01:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí