Vždy tu je a hned není

Vždy tu je a hned není

Anotace: JE a nebo není?

VŽDY TU JE A HNED NENÍ

Chodí kolem mě
usmívá se
co když vážně žádná není
schovává se v kráse

přesto veříš že ji znáš
jistý připadáš si
to je pouze zahlezení)
čemu vyhýbáš se

nekoukej se veř svým očím
srdce poradí ti
i když na chvilku ti zlomí rozum
tebe nezeptá se
Autor Miroslav Deadhead, 08.03.2010
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: Skalsky Pavel, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí