Stojím před tebou samým

Stojím před tebou samým

Anotace: Kateřina Lukavská

Sbírka: Kytice růží, Píšeš

Jsem jako vítr.
Nevidíš mě,
jen mě cítíš,
ale přesto nevnímáš.

Jsem jako voda.
Průzračná a čistá.
Protékám proudem lásky,
jenž tě omývá.

Jsem jako oheň.
Zářím barvami,
plné lásky a vášně,
ale díváš se jen z povzdálí.

Jsem jako země.
Každá květina, strom
i půda pod tebou,
která život dává.

Jsem jako energie.
Jsem jen pro tebe,
ale nevšímáš si mě,
i když stojím před tebou samým.
Autor Kateřina Lukavská, 08.03.2010
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi to není úplně to pravé, ale mně se to líbí. Máš spoustu času se zlepšovat, co mám říkat já?

17.03.2010 18:19:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí